...

IrenaAGD

Rossler

Firma RÖSSLER Austria w swojej ofercie posiada szeroką gamę naczyń kuchennych wykonanych z różnych materiałów. Swoim klientom proponuje również garnki żeliwne, jednak w głównej mierze przeważają te ze stali nierdzewnej 18/10.

Właściwości i użyteczność Stal nierdzewna 18/10 jest najpowszechniej używanym materiałem do produkcji naczyń kuchennych, głównie z tego względu, że jest jednym z najbardziej wytrzymałych na czynniki zewnętrzne tworzywem. Najważniejszą jej cechą jej odporność na korozję, co gwarantuje jej długowieczność. Dlatego naczynia z takiego materiału, przy odpowiednim ich użytkowaniu, służą przez długie lata. Stal nierdzewna wykazuje również wytrzymałość zarówno na uszkodzenia mechaniczne, takie jak zadrapania czy wgniecenia, jak i dobrze znosi działanie chemicznych detergentów oraz wysokie i niskie temperatury. Można je więc bezpiecznie czyścić zarówno ręcznie jak i w zmywarce. Niektóre modele można również wkładać do piekarnika. Równie ważny jest fakt, iż naczynia RÖSSLER posiadają kilkuwarstwowe dna akutermiczne. Ich konstrukcja sprawia, iż szybko pobierają one otrzymywaną energię, błyskawicznie i równomiernie rozprowadzają ją po całej powierzchni ścianek garnka. Daje to dużą oszczędność zarówno energii, jak i czasu i pieniędzy, ponieważ dzięki strukturze naczyń przygotowywana żywność szybko się nagrzewa oraz na długo utrzymuje jego ciepło.
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.